Vraag een B2B-account aan

Vraag een B2B-account aan

Pakkingmateriaal.nl uw Technische Groothandel in pakkingen

Wij zijn gespecialiceerd in het leveren van pakkingen en bijbehorende producten. Wij leveren direct uit eigen voorraad pakkingen voor o.a. de agrarische sector, automotive, oldtimers, racing- en motorsport, voedselindustrie, watersport en industriële sector. 

Waarom Pakkingmateriaal.nl als uw Technische Groothandel in pakkingen?

Wij maken het (B2B) zakelijke klanten graag mogelijk om leverancier/dealer te worden. Wij leveren uit onze eigen voorraad met een zeer aantrekkelijke korting voor zakelijke klanten. Vele bedrijven profiteren al van de uitstekende service en samenwerking die wij bieden. Bij Pakkingmateriaal.nl hechten wij veel waarde aan onze zakelijke relaties. Onderstaand een aantal punten waarom bedrijven voor ons hebben gekozen:

✔   Bijna alles uit voorraad leverbaar
✔   Hoge korting voor onze zakelijke klanten
✔   Snelle levering (wij streven naar een levering binnen 1 dag)
✔   Uitstekende service door ons ervaren en enthousiaste team
✔   5 dagen per week snel bereikbaar via telefoon, mail of online chat


Uw bedrijf eenvoudig aanmelden

Als u een onderhouds- of installatiebedrijf heeft, of een reseller bent, kunt u uw bedrijf eenvoudig aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen.

Vervolgens krijgt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Bij acceptatie ontvangt u direct een mail met een prijslijst en een conditieblad waar uw condities voor de diverse merken en productgroepen staan beschreven voor uw bestellingen bij ons. Komt u er niet uit of heeft u nog vragen neem dan contact op met ons.

Pakkingmateriaal.nl
KVK: 76933415
Hoorn 159
2404HH, Alphen aan den Rijn
Nederland
Sleep het bestand in dit vak, of klik hier en upload het bestand*

Alles met een * is verplicht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om! Wilt u precies weten hoe? Lees dan ons <div align="center">Welkom in de webwinkel van Pakkingmateriaal.be</div> Privacy Statement