Watersport

Snel weer terug het water op na een kapotte pakking? Met ons ruime assortiment en pakkingen op maat zorgen we ervoor dat er altijd een passende pakking is. Wij leveren direct vanuit eigen voorraad, Zo kunt u weer genieten van een heerlijke tijd op het water.

Onze producten zijn geschikt voor verschillende toepassingen in de watersport, zoals bijvoorbeeld bij de afdichting van motoren en uitlaatsystemen van boten, de isolatie van geluids- en warmtebronnen, en bij het bevestigen en monteren van verschillende componenten. Ook bieden wij op maat gemaakte pakkingen die specifiek ontworpen zijn voor de behoeften van de watersportsector, zoals bijvoorbeeld pakkingen voor waterdichte luiken, afdichtingen voor pompen en kleppen, en filterschuim voor luchtinlaatsystemen. Onze hoogwaardige producten zijn betrouwbaar en duurzaam, en kunnen worden gebruikt door zowel professionele watersportbedrijven als individuele bootbezitters.

Bij Pakkingmateriaal.nl staan we garant voor hoogwaardige kwaliteitsproducten en uitstekende service. Wij zijn er om u te helpen bij het vinden van de juiste materialen voor uw toepassingen in de watersport. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment of voor persoonlijk advies.

• Pakkingpapier, Compressed, Versterkt/gewapend en NBR Rubber-kurk voor het afdichten van motoren en transmissies van boten en jachten.
• Victor Reinz AFM34 voor specifieke toepassingen in de watersportindustrie.
• Stopbuspakkingen voor het afdichten van assen en pompen.
• Afdichtingsmiddelen en vloeibare pakking voor het afdichten van scheepsonderdelen.
• Thermische isolatie en geluidsisolatie voor de isolatie van motoren en interieurs van boten.
• Teflon puur (PTFE), Teflon expanded (PTFE), Kunststoffen en Rubber voor diverse toepassingen in de watersportindustrie.
• Foams en PU Filterschuim voor het isoleren van luchtinlaatsystemen en het dempen van trillingen.
• Bevestigingsmaterialen, sluitringen en slangklemmen voor het bevestigen van diverse componenten op boten en jachten.
• Smeer- en onderhoudsproducten voor het onderhoud van boten en jachten.
• Tools zoals hamers, kitspuit, klemmen, meetapparatuur, messen en scharen, schroevendraaiers en steeksleutels & dopsleutels voor diverse toepassingen aan boord van boten en jachten.

Het is echter belangrijk om te benadrukken dat de behoeften van elk type watersport anders kunnen zijn, dus het is raadzaam om contact met ons op te nemen wanneer u vragen heeft over onze selectie of als het juiste materiaal er niet tussen staat. Wij helpen u graag verder met het vinden de beste oplossing voor uw specifieke behoeften.